El diumenge 7 d’abril es va disputar a Ripoll el Campionat de Catalunya de trial. Quatre membres de l’equip de competició i una gran representació de l’escola van participar a la prova, la qual decideix els Campions de Catalunya en totes les categories.

Jordi Tulleuda (Level-NonStop Bikes) va aconseguir emportar-se el campionat proclamant-se Campió de Catalunya 2017 en la categoria Aleví. El pilot de Taradell va fer un trial perfecte, realitzant les 3 voltes sense sumar cap penalització. Només la incertesa d’arribar fora de temps va fer perillar la primera posició, cosa que no va succeïr.

Per altra banda, Martí Riera (Level-NonStop Bikes) i Alba Riera (Level-NonStop Bikes) es van proclamar subcampions de Catalunya en la categoria Infantil i Principiant respectivament. En Martí va lluitar per la primera posició però 3 peus a la primera volta el van relegar a la segona posició final, amb un marge de 12 peus amb el tercer classificat. La categoria de Principiant, on participava l’Alba, va estar més renyida. La pilot de Vic va penalitzar només 1 peu en tot el trial cosa que li va impedir fer-se amb el campionat.

En les categories Open, no puntuables pel campionat, Bruc Pou va aconseguir la segona posició en Open Verd. Marc Serra i Guillem Rom van aconseguir la segona i tercera posició respectivament en Open Blau i Guillem Bacardit va guanyar en Open Blanc.

Enhorabona a tots els pilots de l’escola que van participar a la prova!

RESULTATS:

CADET:
5è Guillem Oliver

INFANTIL:
2n. Martí Riera
13è. Arnau Blancafort
14è. Àlex Massó

ALEVÍ
1r. Jordi Tulleuda
6è. Pau López
7è. Jordi Povedano
9è. Hugo Orgaz
13è. Marc Freixa

PRINCIPIANT:
2a. Alba Riera
14è. Guillem Tulleuda
17è. Ferran Serra
21a. Júlia Bacardit

BENJAMÍ
8è. Martí Peña

OPEN VERD
2n. Bruc Pou

OPEN BLAU
2n Marc Serra
3r. Guillem Ron

OPEN BLANC
1r. Guillem Bacardit
4a. Aina Riera

Article anterior
Sis pilots de l’escola als Jocs Mundials de trial a Dinamarca
Article següent
Tres pilots de l’escola al Mundial de Trial a Alemanya