Gran èxit dels pilots de l’escola a Sevilla, on vàren aconseguir quatre medalles i 6 classificacions pels Jocs Mundials a Dinamarca.

Els propers 4, 5 i 6 d’agost es celebraran els Jocs Mundials de Trial a Viborg (Dinamarca) amb la presencia de 6 pilots osonencs de l’escola.

Vuit pilots de l’escola es jugàven la participació als Jocs Mundials al campionat d’Espanya que es va celebrar el passat 24 de juny a Alcalá de Guadaira.

A la cita sevillana, el vigent campió d’Espanya 2016 en Principiants, Jordi Tulleuda, va repetir resultat i es va tornar a proclamar campió d’Espanya, aquesta vegada en Alevins. Jordi Povedano va aconseguir la quarta posición també en Alevins.

Martí Riera es va clasificar per quart any consecutiu pels Jocs Mundials gràcies a la tercera posició en Infantils.

Nil Riera va repetir el resultat del 2016 i va aconseguir el subcampionat en Principiants, empatant a la primera posició i decidint-se el campionat en un emocionant desempat.

En fèmines, la vigatana Alba Riera també va pujar al podi aconseguint la tercera posició i la santperenca Aina Riera es va classificar gràcies a una molt treballada cinquena posició.

Per altra banda, Pau López es va retirar després de patir una caiguda que el deixava fora de la competició i Guillem Tulleuda va aconseguir la dissetena posició en Principiants, en la que era la seva primera partició al Campionat d’Espanya.

La preparació d’aquests pilots ha continuat tot l’estiu a l’escola i, a Dinamarca, es jugaran el títol més important de la temporada on posaran a prova les seves habilitats sobre una bicicleta contra rivals de tot el món.

Molta sort a tots!

-> Classificacions Campionat d’Espanya de Trial 2017

Marti Riera Trial Sevilla
Martí Riera en acció a Sevilla
Nil Riera trial Sevilla
Nil Riera en acció a Sevilla
Sis classificats pels Jocs Mundials de trial a Dinamarca
L’equip de l’escola que va participar al Campionat d’Espanya a Sevilla.
Article anterior
Alba Riera i Nil Riera subcampions del món de trial.
Article següent
Tres medalles al Campionat de Catalunya de Trial