Aquest cap de setmana ha finalitzat la Copa de Tarragona de Trial a Botarell amb resultats molt destacats dels pilots de l’escola.

La prova d’ahir servia per acabar de definir la classificació general del campionat, on finalment s’han aconseguit un total de 5 podis.

A la prova d’ahir destaquem, en Cadet, el primer lloc de Martí Riera i el tercer lloc d’Ot Sierra. En Infantils va guanyar Jordi Tulleuda i Jordi Povedano va aconseguir la tercera posició. En Principiants, Guillem Tulleda va pujar a la tercera posició del podi i en Open Blanc, Aina Riera va aconseguir la segona posició.

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA TARRAGONA

CADET
Campió: Martí Riera
5a. posició: Ot Sierra
9a. posició: Bruc Pou

INFANTIL
Campió: Jordi Tulleuda
Subcampió: Jordi Povedano
4a. posició: Alba Riera
6a. posició: Nil Riera
7a. posició: Pau López
9a. posició: Marc Serra
12a. posició: Guillem Ron
15a. posició: Quer Pou

PRINCIPIANT
3a. posició: Guillem Tulleuda
5a. posició: Ferran Serra

OPEN BLANC
Subcampiona: Aina Riera

D’aquesta manera, la Copa Tarragona de Trial posa punt i final després de 5 proves.

Fotos: Pep Sierra

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Article anterior
Mundial Itàlia: Jordi Tulleuda primer i Alba Riera subcampiona.
Article següent
Alba Riera i Nil Riera subcampions del món de trial.