ÉXIT I MÈRIT ESPORTIU 2023

L'Escola de Ciclisme LEVEL obté el reconeixement  "Mèrit Esportiu de Manlleu 2023"

És una alegria i honor compartir aquest reconeixement, atorgat per l'Ajuntament de Manlleu a la Gala del Mèrit Esportiu, posa de manifest el compromís, dedicació i èxits en la promoció de l'esport ciclista de la nostra escola.

 

Un moment de celebració i agraïment

Aquest reconeixement se'ns va atorgar a la Gala del Mèrit Esportiu de Manlleu. Va ser un moment  d'agraïment a tots els qui han estat part fonamental del nostre viatge: a l'ajuntament, als nostres estimats pilots i als col·laboradors que han contribuït a fer possible aquesta fita, gràcies.

Guim Jòdar, Yun Vilajosana, Jan Valverde i David López també van ser premiats

Els nostres pilots que van ser seleccionats per la selecció espanyola de trial i van participar al Mundial de Durana també van rebre un reconeixement individual. D'aquesta manera es posa de manifest la feina que han fet i els bons resultats obtinguts aquest 2023.

La passió pel ciclisme i el trial

A la nostra escola respirem ciclisme. És aquest amor per la bicicleta que ens ha impulsat cada dia a superar nous reptes, a treballar amb compromís i a inspirar altres a unir-se a aquesta meravellosa aventura. El premi "Mèrit Esportiu de Manlleu" no només és una validació dels nostres èxits esportius, sinó també del nostre compromís envers la formació integral dels ciclistes i la promoció d'una comunitat ciclista vibrant.

Mirant cap al futur amb il·lusió

Aquest premi marca un moment crucial en la nostra història pels canvis que hem dut a terme últimament a l'escola, apostant per Manlleu i creant unes instal·lacions de referència. Però només és un pas en el nostre viatge. Continuarem treballant amb la mateixa passió i determinació, mirant cap al futur amb il·lusió. A la nostra escola, cada pas que fem representa un compromís amb l'excel·lència esportiva, amb el creixement personal i amb la creació d'una comunitat ciclista que inspiri.

Gràcies a tots els qui ens han acompanyat en aquest viatge

Finalment, volem expressar el nostre agraïment a cada persona que ha estat part d'aquest viatge amb nosaltres. Als nostres ciclistes, als nostres monitors, als pares i famílies que confien en nosaltres, i a tots els qui han cregut en la nostra visió, aquest premi és per tots vosaltres.

Amb moltes ganes de més, celebrem aquest moment junts i mirem cap a un futur radiant pel ciclisme i la nostra estimada comunitat de Manlleu. Gràcies per ser part d'aquest projecte!

La nostra escola

Centenars de nens i nenes han passat per la nostra escola de trial en aquests 10 anys. Ells ja han experimentat aquest salt qualitatiu que els permeten disfrutar del ciclisme en totes les seves modalitats i ara poden realitzar unes conduccions divertides i, a la vegada segures, en les seves sortides. Si vols aprendre la base per poder disfrutar d'aquest tipus de conducció, la nostra escola ofereix classes extraescolars de trial durant tot l'any, així com també diferents casals de trial durant les vacances.

No deixis perdre l'oportunitat de convertir-te en un expert sobre qualsevol tipus de bicicleta!

Prova gratuïta!

Fes una prova gratuïta a la nostra escola. Si no tens bicicleta de trial, te la deixem!

Extraescolars

Informa't de les nostres extraescolars de trial durant el curs 23/24.

Article anterior
Trial en bicicleta i els seus beneficis
Article següent
Bicicletes de trial: Guia per escollir la primera bicicleta.