Classes de trial - Grups d'iniciació al trial i tecnificació

El trial és la base per tenir la millor tècnica de pilotatge i gaudir sobre qualsevol bicicleta amb seguretat.

Tenim més de 10 anys d'experiència en el món de l'ensenyament esportiu i de la nostra escola han sortit pilots que han aconseguit títols tant a nivell nacional com internacional. 2 campions del món, 3 campions del món per equips, 8 campions d'Espanya i 8 campions de Catalunya avalen el nostre mètode.

Josep Maria Sadurní (tècnic oficial de ciclisme per la Federació Catalana de Ciclisme) és el director i responsable de l'escola. Amb més de 10 anys en l'alta competició i aconseguint diferents títols (vegeu-ne el palmarès) aporta tota la seva experiència en el funcionament de l'escola i als alumnes.

Vine i fes una prova gratuïta. Si no tens bicicleta, te la deixem!

   Demana una prova gratuïta

Alumnes escola de trial


Classes d'iniciació

Les nostes classes d'iniciació estan enfocades en l'aprenentatge de les tècniques bàsiques per tal que l'alumne pugui interioritzar-les fàcilment i automatitzar-les.

Utilitzem jocs (segons les edats) i dinàmiques pensades expressament per aquesta etapa on l'adquisició de la coordinació i de la consciència dels moviments d'un mateix són fonamentals.

Classes d'iniciació al trial

Classes de perfeccionament

Les classes de perfeccionament i tecnificació ajuden als alumnes a evolucionar en aspectes molt concrets del seu pilotatge. Pilots de les categories benjamí, aleví, infantil, cadets, júnior i èlit passen per la nostra escola per millorar i fer una, dues o, de vegades, tres passes endavant.

Classes de perfeccionament de trial