INSTAL·LACIONS DE PRIMERA CLASSE

Amb un espai de 15.000 m2, LEVEL Manlleu ofereix un ambient ideal per a la pràctica del ciclisme. Les nostres instal·lacions estan dissenyades específicament per crear una experiència única, amb àrees dedicades al trial i a la BTT.

Disposem d'il·luminació de primera qualitat per als entrenaments d'hivern, assegurant que els nostres ciclistes puguin continuar millorant les seves habilitats en qualsevol època de l'any.

Foto de la nostra escola de ciclisme a Manlleu de nit

Un alumne fent classes d'iniciació al trial a l'escola de trial de Manlleu.

ZONES PER A TOTS ELS NIVELLS

La nostra llarga experiència en l'ensenyament del ciclisme ha fet que haguem creat una escola ideal per qualsevol ciclista de qualsevol nivell.

Tenim zones per aprendre les tècniques més bàsiques i també per els més experimentats a nivell d'èlit que volen perfeccionar les seves habilitats.

COMODITATS ÚNIQUES

Entenem la importància de la comoditat i la practicitat. És per això que oferim un pàrquing privat per als nostres membres i vestidors perquè puguin preparar-se per a les seves sessions de ciclisme amb facilitat.

A LEVEL Manlleu, ens preocupem pel benestar dels nostres ciclistes, i això es reflecteix en cada detall de les nostres instal·lacions.

uns alumnes descansant en un banc de l'escola després de fer trial

Foto d'uns alumnes fent trial a l'escola de trial de Manlleu

FORMACIÓ PERSONALITZADA

La nostra escola es centra en la formació de joves ciclistes, des de principiants fins als més avançats. El nostre experimentat personal de monitors està compromès amb l'èxit dels nostres alumnes, adaptant-se a les seves necessitats i nivells d'habilitat.

Les sessions de formació estan dissenyades per fomentar el creixement personal i tècnic, proporcionant una base sòlida per al futur dels ciclistes.

TECNIFICACIÓ PER ELS MÉS EXPERTS

Per als ciclistes més experimentats i amb ambicions més altes, oferim programes de tecnificació que els permetran portar les seves habilitats al següent nivell.

Els nostres monitors especialitzats treballen de prop amb els alumnes per afinar les seves tècniques, estratègies i condició física, preparant-los per a competicions i reptes més avançats.

Foto d'un pilot expert en les classes de perfeccionament

Foto d'una noia concentrada abans de fer trial a l'escola de trial de Manlleu

DESENVOLUPAMENT INTEGRAL

Més enllà de les tècniques de trial i BTT, oferim programes que treballen les virtuts del ciclisme com la perseverança, la disciplina i la confiança.

Creiem que a través del ciclisme, els nostres alumnes no només adquireixen habilitats físiques, sinó també aprenen a superar els reptes mentals, guanyar confiança en si mateixos i construir una mentalitat resilent. Aquest enfocament integral ens distingeix com una escola compromesa amb el creixement global dels joves ciclistes, preparant-los per afrontar amb èxit els desafiaments no només a la pista, sinó també en el seu dia a dia.

AMBIENT FAMILIAR

A LEVEL Manlleu, ens considerem una gran família de ciclistes. Creem un ambient acollidor i amigable, fomentant l'amistat entre els nostres membres. Creiem que aquesta connexió fa que l'experiència de l'escola sigui encara més enriquidora i divertida.

Foto d'uns alumnes menjant després de fer trial

INSCRIU-TE A LEVEL MANLLEU

Si estàs pensant en tenir una bona base i aspirar a èxits personals, la nostra escola de ciclisme és l'elecció perfecta per a aquells que volen explorar el món emocionant de la BTT i el trial. La nostra dedicació a la formació, les instal·lacions de primera classe i l'atenció personalitzada fan de nosaltres la millor opció per al desenvolupament dels joves ciclistes.

No esperis més. Vine i fes una prova a la nostra escola, nosaltres t'ajudarem a millorar les teves habilitats sobre una bicicleta.

Informació Extraescolars

Informa't de les nostres extraescolars durant el curs 23/24

Classe gratuïta a la nostra escola

Vine i fes una prova gratuïta. Si no tens bicicleta de trial, te la deixem!