Descobreix, aprèn i diverteix-te amb els nostres casals de trial a Manlleu!

Benvinguts als nostres casals, on la passió per la bicicleta es converteix en una experiència per als més petits! Amb el nostre compromís de fomentar la pràctica esportiva i el desenvolupament integral dels nostres alumnes, us presentem els nostres Casals de Trial de Manlleu que es desenvolupen durant les vacances de Setmana Santa, Estiu i Nadal.

El nostres casals estan pensats per a totes les edats a partir de 5 anys i per tots els nivells: des d'iniciació al trial per aquells que no han practicat mai aquest esport fins a tecnificació on els alumnes més avantatjats gaudiran de classes i entrenaments més específics.


CASAL DE SETMANA SANTA

Durant la Setmana Santa, oferim un casal pensat perquè els nens i les nenes puguin viure l'emoció del ciclisme de manera divertida i segura. Amb activitats lúdiques i tallers pràctics, els participants experimentaran el plaer de superar obstacles mentre aprenen habilitats essencials, com ara tècniques de conducció o manteniment bàsic de la bicicleta.

Informació del Casal de Setmana Santa


CASAL D'ESTIU

Els nostres casals estan dissenyats per mantenir l'esperit actiu i les ments curioses dels joves ciclistes durant les vacances estiuenques. Amb jocs i dinàmiques recreatives, els participants descobriran noves maneres d'anar amb bicicleta mentre milloren les seves habilitats. Els tallers temàtics i les sessions pràctiques asseguren una experiència educativa i divertida.

Informació del Casal d'Estiu


CASAL DE NADAL

Celebrem la temporada nadalenca amb el nostre Casal de Nadal, on els nens i nenes gaudeixen d'activitats sobre una bicicleta. Amb activitats pensades especialment per aquests dies, aquest casal ofereix una manera única de passar les vacances. La combinació d'aprenentatge pràctic i diversió assegura que els participants experimentin la màgia del ciclisme durant les festes.

Informació del Casal de Nadal


PER QUÈ TRIAR L'ESCOLA DE CICLISME LEVEL?

  • Educació ciclista de qualitat: els nostres monitors estan altament qualificats per proporcionar una educació ciclista segura i efectiva.

  • Diversió Assegurada: les activitats estan dissenyades per mantenir els nens i nenes compromesos i entusiasmats durant tot el casal.

  • Seguretat en Primer Lloc: la seguretat és la nostra prioritat, amb equips de protecció proporcionats i unes istal·lacions supervisades per instructors experimentats.

  • Foment de l'Autonomia: encoratgem l'autonomia i la confiança en els nostres alumnes mitjançant la pràctica i l'aprenentatge actiu.

Amb els nostres Casals de Setmana Santa, Estiu i Nadal, a l'Escola de Ciclisme LEVEL oferim una oportunitat única perquè els nens i nenes explorin el món del ciclisme i el trial amb alegria i entusiasme. No deixis passar aquesta oportunitat!

Per a més informació i inscripcions a la nostra escola de trial, podeu contactar-nos directament a través del correu trial@level.cat. I si vols, pots fer una prova gratuïta.

Bona pedalada!

Classe gratuïta a la nostra escola

Reserva una prova gratuïta amb nosaltres. Si no tens bicicleta de trial, te'n deixem una!

Informació Extraescolars

Informa't de les nostres extraescolars durant el curs 23/24