CASAL D'ESTIU DE TRIAL

Un any més des de l'escola organitzem el Casal d'Estiu de Trial. Com cada any hem preparat un seguit de dinàmiques, jocs i exercicis que faran que els nens i nenes s'ho passin d'allò més bé sobre la bicicleta!
Aprèn a dominar la bicicleta, gaudeix de la natura sobre rodes amb les sortides que fem setmanalment i fes noves amistats!

Escalfament, activitats i estiraments.

ENTORN PRIVILEGIAT
Les nostres instal·lacions a la urbanització La Riera de Sant Pere de Torelló estan preparades per tots els nivells: encara que no hagis fet mai trial, aprendràs a dominar la bicicleta! I si ja ets un practicant habitual, enfocarem els exercicis i els jocs a la tecnificació.
Estem envoltats de natura, d'ombres, de boscos, d'una riera de poca profunditat per refrescar-nos i, a més, tenim tots els serveis del poble.

HORARIS I DATES
Comencem el dia 29 de juny fins el dia 31 de juliol. L'horari del casal és de 09:00h. a 13:00h. Es poden deixar els nens i nenes a partir de les 08:45h. i es poden venir a recollir fins a les 13:15h.

La riera de poca profunditat fa que les sortides siguin una aventura!

EDATS
El Casal d'Estiu està pensat per a nens i nenes a partir de 5 anys.

PREUS
Una setmana: 55€
Dues setmanes: 110€
Tres setmanes: 160€
Quatre setmanes: 210€
Cinc setmanes: 250€

El pagament es realitzarà el primer dia d'assistència i les setmanes no es podran fraccionar en cas que algun dia no es pugui venir.

El mínim d'alumnes per setmana són cinc. Si no s'arriba a aquest mínim, es retornarà els diners dels participants que s'hagin inscrit aquella setmana.

La base del trial et servirà per qualsevol bicicleta.

ACTIVITATS
Gimcanes.
Dominem la bicicleta!
Jocs d'equilibri.
Sortim a la natura!
Aprenem les tècniques del trial!
Simulació d'una competició amb els amics.
Jocs d'aigua.
I molt més!

QUALITAT
La nostra escola està reconeguda oficialment per la Federació Catalana de Ciclisme.

A més, entrenaràs i podràs aprendre dels millors joves de la comarca! De la nostra escola han sortit campions del món, d'Espanya i de Catalunya que participen al casal d'estiu compartint les seves habilitats i experiències.

L'Alba Riera es va proclamar Campiona del Món l'any passat a Polònia.

MESURES DE PREVENCIÓ SOBRE EL COVID-19
Som molt conscients del moment en què vivim. És per això que hem treballat juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló en un protocol de prevenció del COVID-19:

Grups reduïts.
Delimitació d'espais de convivència.
Registre i comprovació diària de la salut dels participants i el monitoratge.
Aprendrem noves rutines sobre la higiene i la protecció.
Distància de seguretat entre alumnes durant les activitats i en els moments que no es realitzi cap activitat específica, com ara esmorzar.
Els monitors portaran mascareta i en els cas que no es pugui mantenir la distància de seguretat, els participants també.
Desinfecció diària de les zones comunes.

El nostre casal d'estiu! Disfruta'l!

Algunes imatges del casal!

previous arrow
next arrow
Slider

No et perdis el nostre 2019!

Fes la teva inscripció!