Vine a fer trial amb els amics en un entorn amè i natural. Formem els grups segons el nivell i l'edat del pilot i fem que els monitors creïn un clima de companyerisme durant els entrenaments. No som rivals, som companys. Ens ajudem i ho passem bé.

La nostra escola és diferent. Al costat del parc tenim un bosc i una riera que utilitzem perquè el pilot evolucioni en tots els sentits. El nostre mètode, juntament amb el suport de jocs i petites competicions permet que el pilot treballi el trial de totes les maneres possibles i evitem les rutines en els entrenaments.

 

Els monitors estan preparats per entrenar qualsevol categoria de formació. Tenim grups de nivell d'iniciació, nivell baix, nivell mig i nivell avançat. Alguns dels pilots de l'escola participen en els Campionats d'Espanya i en els Campionats del Món.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Pista de formigó
La pista de formigó és ideal per aprendre els moviments bàsics sobre la bicicleta. Està orientada a la iniciació del biketrial ja que no hi ha obstacles que dificultin l'aprenentatge.
Zona d'iniciació
És una zona pensada per l'aprenentatge dels més petits amb algun obstacle per posar en pràctica el què s'ha après a la pista de formigó. Orientada també al nivell baix.
Zona de sorra compactada
La zona de sorra compactada permet treballar els moviments bàsics de pujades i baixades en la fase d'iniciació dels pilots. La zona també compta d'uns troncs pel nivell mig i avançat.
Zona d'equilibri
És l'espai que utilitzem perquè el pilot desenvolupi al màxim el sentit de l'equilibri. És la base que ha de tenir tot pilot de trial i ens esforcem perquè l'assimili amb normalitat.
Zona de formigó
Comptem amb un gran repertori de peces de formigó. Tubs, peces de tot tipus, separadors de carreteres... tots col·locats de tal manera que el pilot pugui practicar una infinitat de moviments.
Zona de palets
La zona de palets permet treballar moviments específics que el pilot ha anat aprenent. La seva mobilitat permet adaptar la zona a cada pilot segons el seu nivell.
Zona de pneumàtics
Espai amb més de 30 pneumàtics de totes les mides. La zona té una gran versatilitat i es poden practicar pujadors, salts, cavallets, girs i moltes tècniques més que el pilot va aprenent.
Zona de pedres
Disposem de 3 zones diferents de pedres separades amb diferents nivells: nivell baix, nivell mig i nivell avanaçat. Aquestes pedres aproximen el terreny natural al gràcies a la seva irregularitat.
Zona de descans
Comptem amb una zona de descans perquè el pilot pugui descansar. També disposem d'una font d'aigua per refrescar-nos durant els mesos de més calor.
Clara - LEVEL Biketrial School
Arnau Blancafort - LEVEL Biketrial School
Eric - LEVEL Biketrial School
Marc Freixa - LEVEL Biketrial School

HORARIS

TARADELL
DIMARTS I DIJOUS
17:30h - 19:00h INICIACIÓ
19:00h - 21:00h PERFECCIONAMENT
SANT PERE DE TORELLÓ
DIMECRES
No hi ha places disponibles
DISSABTES
(tots els nivells)
:
09:00h - 11:00h
11:00h - 13:00h

PREUS

Abonament mensual = 52€
Germans= 47€
* L'abonament mensual es pagarà a principi de mes.
* L'import de les classes a Taradell s'ha de solicitar directament al Parc d'Esports de Taradell: 938 801 201 / 608 335 842
Classe solta = 15€
Lloguer de bicicleta = 5€/classe

REQUISITS

Llicència federativa
El pilot ha de tenir vigent la llicència federativa. En cas de no tenir-la, nosaltres la tramitem.
Bicicleta de trial
El pilot ha de tenir una bicicleta de trial. En cas de no tenir-la, nosaltres en tenim per llogar.
Proteccions
Portar totes les proteccions corporals: casc, guants, protector de cama i protector d'esquena.
Aigua i càmeres de recanvi
En cas de punxada, si no teniu càmeres d'aire de recanvi nosaltres en tenim per vendre.

CONSELLS DE FUNCIONAMENT

Anul·lació de classes
En cas de mal temps com pluja forta, fort vent, tempesta elèctrica, nevada, etc. la classe quedarà anul·lada. S'avisarà de l'anul·lació de la classe com a molt tard 20 minuts abans de començar via Whatsapp o podeu trucar al 677215155 (Josep Maria).
Objectes perduts
Els objectes perduts els guardarem, en el cas que no siguin reclamats seran donats.
Ús de les instal·lacions
Les instal·lacions sempre estan obertes pels alumnes de l'escola.

VOLS PASSAR DE NIVELL? TROBA'NS A

LEVEL Biketrial School

Esplanada de La Riera s/n, Sant Pere de Torelló (Osona), Catalunya

Telèfon: 677 21 51 55 (Josep Maria Sadurní)

Email: trial@level.cat